Voorwaarden

Algemeen.

In deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden maakt kussengigant.nl duidelijke afspraken met haar klanten. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u met kussengigant.nl afsluit en op de uitvoering daarvan. Door een bestelling te plaatsen gaat u met deze voorwaarden akkoord.Uw persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. Zie onder 'privacy-verklaring'.

Prijzen en aanbiedingen.

Kussengigant.be hanteert de prijzen zoals die vermeld staan bij de artikelen op de website.U bestelt altijd tegen deze prijs. Kussengigant.be is niet gebonden aan drukfouten, fouten in e-mails of op de website, enz. Aan eventuele fouten kunnen geen rechten worden ontleend. Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Gedurende de looptijd van een aanbieding zal de prijs ervan niet worden verhoogd.

Betaling.

U kunt bij kussengigant.nl op de volgende manieren betalen:
- IDEAL, giropay, mastercard, visa, mistercash, sofort banking, handmatige overschrijving ovv factuurnummer/bestelnummer.
- Contant of Pin in ons magazijn.
- als u een Belgisch BTW-nummer heeft, kunt volgens de wet intracommunautaire levering vrijstelling van betaling van de Nederlandse BTW uw producten kopen. Neem contact op als u met BTW vrijstelling een bestelling wilt plaatsen.

Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk verzonden na binnenkomst van uw betaling.

Transport en levering.

Wij verzenden onze producten naar de gehele Europese Unie.

Transportkosten worden apart berekend en dienen tegelijk met de betaling van de bestelde artikelen te worden voldaan.
Uw bestelling wordt zo spoedig mogelijk na binnenkomst van uw betaling geleverd, tenzij er overmacht in het spel is. Een artikel kan bijvoorbeeld tijdelijk niet leverbaar zijn om meerdere redenen.

Onder normale omstandigheden wordt een bestelling 2 tot 5 dagen na binnenkomst van uw betaling afgeleverd. Als levering binnen 10 dagen niet mogelijk is, ontvangt u hiervan bericht.
 Kussengigant.nl is niet aansprakelijk voor enige geleden schade als gevolg van overschrijding van de aangekondigde leveringstermijn.
Voor verzendingen buiten Nederland kan het zijn dat onze vervoerder de volgende eisen stelt aan de plaats van bestemming:

- aanwezigheid van een naambordje (moet overeenkomen met de naam op het verzendlabel)
- aanwezigheid van een huisnummerbordje (moet overeenkomen met het verzendlabel)
- aanwezigheid van een huisbel

Om problemen te voorkomen willen we u vragen hier rekening mee te houden en eventueel een alternatief verzendadres te melden. In sommige landen wordt uw telefoonnummer gebruikt om contact op te nemen bij onduidelijkheid.

Verzendkosten.

De verzendkosten voor Nederland en België €4,75 (inclusief BTW) ongeacht het aantal artikelen. Boven de 150 euro gratis verzenden!
De verzendkosten voor België zijn €6,75 (inclusief BTW) ongeacht het aantal artikelen. Boven de 150 euro gratis verzenden!
De verzendkosten voor Duitsland zijn €7,95 (inclusief BTW) ongeacht het aantal artikelen. Boven de 175 euro gratis verzenden!

De verzendkosten voor de rest van EU zijn in overleg, neem contact op voor een offerte.

Deze verzendkosten gelden alleen voor bestellingen via de webshop, niet als u een offerte heeft aangevraagd.

Producten.
De geleverde producten kunnen een minimale afwijking hebben tov de producten zoals op de website vertoond/beschreven, bijvoorbeeld wat betreft kleur, grootte en omschrijving. 

Annuleren.

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Kussengigant BV reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht.

Afkoelperiode.

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.

Retourneren
Als u uw bestelling wilt retourneren dan kunt u dit doen door ons een mail te sturen naar info@kussengigant.nl met uw ordernummer.
Wij zullen u dan een mail met een retourlabel mailen.
U kunt producten gratis retourneren vanuit Nederland en België 

Na ontvangst van het pakket zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.
Helaas kunnen kussens op maat, schuimrubber en palletkussens niet geretourneerd worden,dit zijn producten speciaal voor u gemaakt.
Natuurlijk worden eventuele problemen en /of fouten altijd opgelost.

Pakketgarantie
Mocht u bestelling kapot of kwijt raken bij de vervoerder dan zullen wij altijd een nieuwe bestelling kosteloos versturen.
Wij versturen onze pakketten met PostNL, dus ook met zaterdaglevering.Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Kussengigant BV kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit een land anders dan Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Kussengigant BV heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Zie hier voor onze contact gegevens.

Aansprakelijkheid.

Kussengigant.nl aanvaart geen enkele aansprakelijkheid, tenzij die uit schuld of grove nalatigheid onzerzijds voortkomt. In dat geval ligt de bewijslast van schuld of grove nalatigheid bij de klant.
Door het in ontvangst nemen van de bestelde en geleverde artikelen door de klant is kussengigant BV gevrijwaard van alle aanspraken tot betaling van schadevergoeding.
Ten overvloede:
 - kussengigant.nl is niet aansprakelijk voor schade, voortkomend uit onjuist of oneigenlijk gebruik van de geleverde artikelen.
 - kussengigant.nl is niet aansprakelijk voor geleden schade, voortkomend uit een andere bezorgingstermijn dan de aangekondigde.
 - kussengigant.nl is niet aansprakelijk voor schade, veroorzaakt door welke vorm van overmacht dan ook.

Geschillen.

Indien u niet tevreden bent over producten van kussengigant.nl of de levering daarvan, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Indien een geschil niet redelijkerwijs opgelost kan worden, is er de mogelijkheid van rechtsgang.

Op alle overeenkomsten met kussengigant.nl en de uitvoering daarvan is het Nederlands recht van toepassing.